Virksomheden

CFO & Board Consulting Services ApS er stiftet i 2022 af Dorte Iben og Claus Toftegaard. Selskabets formål er at tilbyde konsulent assistance indenfor økonomiområdet til mindre og mellemstore virksomheder i hele landet. Selskabet har hovedkontor i Aalborg samt et kontor i København.

 

Claus Toftegaard er uddannet Statsautoriseret Revisor fra 1998 og arbejdede i perioden 1990 – 2000 i revisionsbranchen. Siden år 2000 har Claus arbejdet som chef for økonomiafdelinger i virksomheder indenfor forskellige brancher såsom elinstallation, trådløs telekommunikation, møbeltekstilproduktion samt produktion og udvikling af industrielle vandbehandlingssystemer.

 

I mere end 15 år har Claus arbejdet som økonomiansvarlig i virksomheder børsnoteret på Nasdaq i København og på henholdsvis New York Stock Exchange og Nasdaq i New York.

Claus Toftegaard er en bund solid nordjyde med erfaring som CFO fra børsnoterede selskaber, der både arbejder og tænker strategisk og kan eksekvere. Jeg ønsker CFO & Board Consulting Services rigtig god vind.

Claus Toftegaard

Jeg har 22 års erfaring som leder og udvikler af økonomiafdelinger i børsnoterede virksomheder samt i mindre og mellemstore danske virksomheder. Herudover har jeg 10 års erfaring fra revisionsbranchen. Mit primære faglige fokus er sikring af kvalitet i økonomi- og regnskabsrapporteringer og herunder optimering af de mange komplekse og understøttende processer.